MISS TATRY-2012 sa volá Patrícia Šebestová.

19.12.2012 Poprad

Dňa 14. decembra 2012 o 18.00 hod. sa v Kongresovej sále Grand Hotela Bellevue v Hornom Smokovci vo Vysokých Tatrách uskutočnilo Finále 1. ročníka MISS TATRY-2012 /Vysoké Tatry a Nízke Tatry/.
Tradícia MISS TATRY, ktorá sa začala začiatkom deväťdesiatych rokov /1990-2/ bola teda presne po 20-tich rokoch dnes už s celoslovenským poňatím veľkolepým spôsobom úspešne obnovená.
 
Výsledky súťaže:
MISS TATRY-2012 - Patrícia ŠEBESTOVÁ
1. VICEMISS TATRY-2012 - Jaroslava HROŠOVÁ
2. VICEMISS TATRY-2012 - Karolína MIKOVÁ
MISS TATRY SYMPATIA-2012 - Nicole NAELOVÁ
MISS TATRY INTERNET-2012 - Jaroslava HROŠOVÁ
 
V slávnostnej atmosfére, v krásnom prostredí Grand Hotela Bellevue a na elegantnej a originálnej scéne, kde dominantu tvorili nadživotné fotografie súťažiacich dievčat sa predstavilo 12 krásnych finalistiek.
Súťaž prebiehala v štyroch súťažných kategóriách: promenáda v krátkych modeloch šiat, voľná disciplína, promenáda v nádherných svadobných šatách a promenáda v plavkách. Nástup na záverečnú prezentáciu bol umocnený nápaditými spoločenskými šatami, šperkami a exkluzívnymi topánkami, ktoré neodmysliteľne patria k dominantným prvkom umocňujúcim čaro ženského šarmu. Korunou krásy všetkých dievčat boli vlasy s nápaditými účesmi ako aj líčenie a vizáž súčasného trendu. Technické vymoženosti ako videoprojekcia a prezentácia súťažiacich a partnerov podujatia na veľkoplošnej obrazovke, pódiová pyrotechnika, svetlá, laser, scanery boli použité veľmi funkčne s citom pre atmosféru podujatia. Dominantné svietiace logo MISS TATRY v sále, videoprojekcia na horizonte scény ako aj decentná kvetinová výzdoba dávali punc veľkolepého podujatia prezentujú- ceho krásu a kvalitu na najvyššej úrovni.
Vo voľnej disciplíne sa dievčatá prezentovali každá veľmi originálnym spôsobom. Diváci videli moderný a spoločenský tanec, počuli krásne recitácie od klasikov slovenskej literatúry ale aj hru na klavír, či folklórny spev a tanec . Vystúpenia všetkých 12-tich finalistiek boli na úrovni a prejavili v nich veľa odvahy, estetického citu a v neposlednej miere aj nemálo individuálneho talentu.
Odborná porota v zložení 13 členov mala neľahkú úlohu pri výbere víťazky MISS TATRY spomedzi toľkých krásnych finalistiek.
Galavečer bol správne okorenený vystúpeniami profesionálnych umelcov, ktorí každý po svojom zabavili divákov a prispeli k dobrej nálade, atmosfére a postupnej gradácii galaprogramu ako skupina HEFA /Peter Hečko - legenda slovenskej a československej populárnej hudby, autor a režisér galaprogramu a spevák Miro Fabián/, kubánsky spevák EUSÉBIO, Robo ŠIMKO & MassRiot, skupina ROXETTE TRIBUTE a tanečná skupina STELLA.
Moderátori galavečera Karin Majtánová, televízna moderátorka a prvá MISS SR a Roman Bomboš, moderátor Slovenského rozhlasu a hlas Eurovízie, boli skvelí. Výborne sa dopĺňali, sršali pozitívnou energiou a dobrou náladou rozžiarili celú sálu.
Tešíme sa na 2. ročník MISS TATRY-2013!
 
 
 
 

Vyberte región